Word Vriend van De Bezetting Speelt!

De Bezetting Speelt zet zich maximaal in om sfeervolle en verrassende programma’s op topniveau neer te zetten. Om dit te blijven doen kunnen we wel wat hulp gebruiken! We zijn ambitieus en willen onze vleugels uitslaan naar nieuw publiek, nieuwe zalen en nieuwe spannende samenwerkingen. Helpt u mee?

Voor € 50 per jaar bent u al Vriend van De Bezetting Speelt en ontvangt u een uitnodiging voor ons Vriendenconcert. Vanaf € 100 per jaar bent u Vriend en ontvangt u twee uitnodigingen voor ons Vriendenconcert.

Echte vriendschap komt natuurlijk van twee kanten. Vanaf een donatie van € 50 per jaar ontvangt u een uitnodiging voor het exclusieve Vriendenconcert dat we aan het eind van elk seizoen organiseren.  Voor een donatie vanaf € 100 ontvangt u zelfs twee kaarten voor het Vriendenconcert en u mag dan voor slechts € 10 een introducé meenemen naar dit concert!

De Bezetting Speel

Doneren

Wilt u De Bezetting Speelt ondersteunen, maar bent u liever een verre vriend dan een goede buur? Ook eenmalige donaties zijn van harte welkom!

De Bezetting Speelt heeft een ANBI status, wat doneren fiscaal aantrekkelijk maakt. Doneren kan op rekeningnummer NL 23 RABO 0132268744 t.n.v. Stichting De Bezetting Speelt te Rotterdam of via onderstaande button.

U kunt ook contact met ons opnemen via info@debezettingspeelt.nl

Vrienden beslissen

Als Vriend krijgt u de unieke kans om een handje mee te helpen aan de programmering van het Vriendenconcert. U krijgt van tevoren een lijst met 10 werken uit de afgelopen seizoenen, waaruit u zelf uw favorieten mag kiezen. De meest gekozen werken zullen we uitvoeren op dit speciale concert.

Durft u het aan? Vul het formulier in en word onze vriend! Uiteraard zit u nergens aan vast en kunt u elk jaar opnieuw beslissen of- en voor hoeveel u ons wil blijven ondersteunen.

Anbi

De Bezetting Speelt is een stichting zonder winstdoelstelling en heeft een ANBI-status, waardoor alle donaties, ongeacht de grootte, fiscaal aftrekbaar zijn.

Giften

Door onze ANBI-status hoeven we geen schenkingsrecht te betalen over ontvangen schenkingen, zo komt uw gift volledig ten goede aan het werk van De Bezetting Speelt. Dit betekent voor u dat giften aan de stichting aftrekbaar zijn voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting (binnen de daarvoor geldende regels). Voor meer informatie over de fiscale voordelen omtrent de formele ANBI-status kijkt u op de website van de belastingdienst.

Sponsoring

Bent u net zo enthousiast over het werk van De Bezetting Speelt als de musici zelf, en wilt u of uw bedrijf het ensemble structureel ondersteunen? Neem dan contact met ons op.

Kennis en kunde welkom

Wilt u ons op een andere manier ondersteunen? Super! Wij zijn ontzettend blij met vrijwilligers die hun kennis en kunde willen inzetten voor het ideaal van De Bezetting Speelt. Laat ons gerust weten waar uw interesse/expertise/kennis ligt via ons contactformulier.

“Altijd afwisselende programma’s, vaak zeer verrassende, nog nooit gehoorde muziek en altijd mooi! Jullie doen goed werk!! Kort verhaaltje voorafgaande aan de stukken blijven doen!”

ANBI
Gemeente Rotterdam
Elize Mathilde
G Ph Verhagen Stichting
Governance Code Cultuur 2019
Stichting Bevordering van Volksracht
0