Musici

De Bezetting Speel

Imre Rolleman
Fluit

Imre Rolleman studeerde bij Jo Hagen aan het Rotterdams Conservatorium. Vanaf de oprichting in 2004 is hij verbonden aan De Bezetting Speelt. Daarnaast is hij actief als fluitist, fluitdocent en dirigent. Als freelancer is hij werkzaam bij diverse orkesten en ensembles zoals, Sinfonia Rotterdam, Ars Musica, het Maestro Jules Orkest, het orkest van de Laurenscantorij en Phion. Al tijdens zijn studie is hij gestart met het onderwijzen bij diverse muziekverenigingen en is op dit moment verbonden aan de Harmonie Stolwijk, Muziekvereniging Lekkerker, Crescendo Sliedrecht en muziekschool ToBe-Dordrecht.

De Bezetting Speel

Alexander van Eerdewijk
Hobo

Alexander van Eerdewijk studeerde aan het Amsterdams Conservatorium bij Jan Spronk, Pauline Oostenrijk en Ernest Rombout. Hij vervolgde zijn studie aan het Rotterdams Conservatorium bij Maarten Dekkers en Aisling Casey. Vanaf 2014 is hij als hoboïst en arrangeur verbonden aan De Bezetting Speelt.
Daarnaast is hij als freelancer werkzaam bij diverse orkesten zoals, Phion, Residentie Orkest, Philharmonie ZuidNederland, Pynarello en Het Ballet Orkest.

De Bezetting Speel

Melanie Broers
Viool

Melanie Broers studeerde bij Benzion Shamir aan het Rotterdams
Conservatorium en vervolgde haar studie bij Shirly Laub aan het
Conservatoire Royal de Bruxelles. Zij is sinds 2017 verbonden aan De
Bezetting Speelt. Na een periode als 1e violist bij het Scottish Chamber
Orchestra is zij sinds 2018 als 2e violist verbonden aan het Rotterdams
Philharmonisch Orkest. Daarnaast is zij als freelancer werkzaam bij diverse
orkesten zoals, het Nederlands Philharmonisch Orkest, Phion, Het
DoelenEnsemble en Sinfonia Rotterdam. Sinds 2012 is zij verbonden aan
de Gemeentelijke muziekschool Jaap Prinsen in Overveen als viool
docent.

Felix Peijnenborgh
Hoorn

De Bezetting Speelt

Anne Meike Burgel
Cello

Anne Meike Burgel studeerde cello aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag bij Dmitri Ferschtman. Vanaf 2017 is zij verbonden aan De Bezetting Speelt. Als freelancer is zij werkzaam bij diverse ensembles en orkesten, zoals het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Phion en Pynarello. Daarnaast is zij actief als cello docent.

De Bezetting Speel

Annet Karsten
Fagot

Annet Karsten studeerde fagot aan het Amsterdams Conservatorium bij Joep Terweij. Aansluitend werd zij aangenomen bij het Radio Kamer Orkest en later bij het Radio Kamer Filharmonie waar ze heeft gespeeld totdat het in 2013 opgeheven werd. Zij is vanaf de oprichting in 2004 verbonden aan De Bezetting Speelt. Als freelancer is zij werkzaam bij diverse orkesten, zoals Het Ballet Orkest en Het Orkest van het Oosten, nu Phion. Sinds een paar jaar werkt ze ook als muziekdocent voor Hallo Muziek waar ze muzieklessen geeft aan diverse groepen op het primair onderwijs. Op Scholen in de Kunst te Amersfoort is zij fagotdocent.

Pedro Victorino
Klarinet

De Bezetting Speel

Nienke Kosters
Contrabas

Nienke Kosters studeerde contrabas aan het Amsterdams Conservatorium bij Peter Stotijn en vervolgde haar studie bij Bozo
Paradzik in Luzern, Zwitserland. Vanaf 2016 is zij verbonden aan De Bezetting Speelt.
Als freelancer is zij werkzaam bij orkesten, zoals het Phion, het Ballet Orkest en het Nederlands Philharmonisch Orkest. Daarnaast is zij actief
als contrabas docent.
Nienke speelt op een Bachmann contrabas die ze in bruikleen heeft van het Nationaal Muziekinstrumentenfonds.

saskia-otto

Saskia Otto
Viool

Saskia Otto studeerde in Londen, New York en Amsterdam, waar zij bij Vera Beths haar mastersstudie afsloot. Ze volgde de Academie van het Koninklijk Concertgebouw orkest en is sinds 2018 2e plaatsvervangend concertmeester bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Daarnaast speelt Saskia graag kamermuziek in verschillende bezettingen en remplaceert ze regelmatig bij Amsterdam Sinfonietta en op aanvoerders-posities bij het London Symphony Orchestra.

De Bezetting Speel

León van den Berg
Altviool

León van den Berg studeerde aan het Amsterdams Conservatorium bij Marjolein Dispa en vervolgde zijn opleiding bij Antoine Tamestit aan het
Conservatorium in Parijs. Vanaf 2014 is hij verbonden aan De Bezetting Speelt en vanaf 2018 is hij altist in het Rotterdams Philharmonisch
Orkest. Daarnaast is hij als freelancer werkzaam bij diverse orkesten zoals, het Radio Filharmonisch Orkest, Orchestre National de Paris, Phion en het Noord Nederlands Orkest.

“Zonder dirigent leverden de musici van De Bezetting Speelt kleurrijk en subtiel ensemblewerk. Ze leken via elastiek met elkaar verbonden..” 

0